Čiščenje in popravilo vbrizgalnih sistemov z ultrazvočno komoro

Servisiranje in predelava vzmetenja na motornih kolesih

Prodaja potrošnega materijala

Testiranje in postavitev diagnoze na motornem kolesu oz. plovilu s testerjem TEXA

Čiščenje in priprava plovil na zimovanje

Izdelava inox izdelkov za plovila

Vleka s prikolico oz.dostava plovil na lokacijo

KOCH CHEMIE NANO  MAGIC SHAMPOO nano šampon za ročno čiščenje in zaščito motornih vozil 
Nesporno najsodobnejši šampon za temeljito ročno čiščenje in dolgotrajno zaščito motornih vozil. Predhodno nanešene voske in zaščitne preparate ohranja in jih ne odstranjuje. Edinstvena kombinacija sestavin pusti na površini dolgotrajno zaščito in vodoodbojno nano plast.

cena 12,10€

KOCH CHEMIE SHINE SPEED POLISH profesionalna politura za globoki in visoki sijaj
Vzdržuje in varuje v enem koraku ter trajno ščiti pred agresivnimi okoljskimi dejavniki. Ni za zunanje platišče in gumijaste dele. Ustvari popolni sijaj. Površino lahko obdelamo tako ročno kot s strojnim poliranjem.

cena 21,00€

KOCH CHEMIE INSECT&DIRT REMOVER odstranjevalec insektov in transportne umazanije iz karoserije
Temeljito odstranjuje najbolj trdovratno umazanijo iz karoserije, insekte, olja ter druge okoljske umazanije na zunanjih površinah vozil. Čisti tudi motorne dele pod pokrovom motorja. Visokokakovostne inovativne sestavine prodrejo globoko v umazanijo in omogočajo hitro, temeljito in skrbno čiščenje.

cena 11,50€

KOCH CHEMIE NANO MAGIC PLAST CARE loščilo za vzdrževanje in zaščito zunanjih platišč ter gumijastih delov vozil
Vzdržuje in varuje vse zunanje plastične in gumijaste dele. Obdelovane površine pridobijo nazaj svojo prvotno in novo podobo ter so zaščiteni pred škodljivimi okoljskimi vplivi. Odlično loščilo za profesionalno nego motornih vozil z dolgotrajnim učinkom..

cena 17,00€)

KOCH CHEMIE REACTIVE WHEEL CLEANER čistilo za platišča. Primeren za odstranjevanje zračne rje
Rdeči indikator, brez kislin in reaktivno čistilo za platišča. Temeljito in skrbno očisti visokokakovostna platišča. Umazanijo temeljito razprši in raztopi. Vsebuje dodatek sijaja in lotus efekt.

cena 19,00€

KROWN olje preprečuje ter zaustavlja korozijo na vseh kovinah, obenem pa maže gibljive dele.

cena 12,00€

BEL RAY CHAIN LUBRICANT spray za mazanje verige primeren za vožnjo po cesti in dirkališču, oziroma za vse verige z o-ring, x-ring in z-ring.

cena 12,75€

Motorex chain lube racing ptfe. Visoko kakovostni teflonski spray za mazanje verige. Primeren za vožnjo po cesti in dirkališču, oz. Primeren za vse verige z o-ring, z-ring in x-ring.

 cena 16,35 €

Motorex chain lube road strong 0,056 l. Mini spray za mazanje verige, namenjen za potovanja, z enostavno možnostjo polnjenja embalaže. Ko embalažo porabimo jo enostavno pritisnemo ne 0,5 l motorex spray za verige in napolnimo embalažo.

 cena 5,66 €